Träning/Aktiviteter

Tänk att börja dagen med solsken och känna hur kroppen sakta värms upp. Sedan tar du på dig skorna för en power walk ner till stranden för att väcka kroppen med mjuka rörelser i takt med vågorna… 
På stranden kommer Annica Fleming guida oss igenom en timmes yoga. Yogan är en mix av Ashtangayoga, Kundalini och Medicinsk yoga. Fokus kommer att ligga på andningsövningar, mjuka rörelser och asanas för att förlänga och stärka kroppen genom alla chakran. Med ett lugn i sinnet tar du dig hem till lägenheten för att njuta av en god frukost på uteplatsen. 

Yoga på stranden kl 8.30
Annica Fleming är certifierad i Yoga Alliance för Ashtangayoga och har även en lärarutbildning i Kundalini/Medicinsk yoga. ”Det viktigaste är förening av kropp, själ och sinne”

Morgon har nu ändrats till dag och du är redo för dagens intervall pass! Hjärtat och musklerna får jobba hårt under 60 minuter och efter passet uppkommer ett stort leende på läpparna. Dags att äta lunch för att fylla på energin igen. Efter en stunds vila i solstolen är du redo för styrkepasset. Eftermiddagen bjuder musklerna på en omgång där musklerna än en gång får ge sig till känna. När svetten har lagt sig är det tid att ägna sig åt sig själv och fylla på krafterna och lagret av D vitamin.

Träningspassens nivå är anpassade efter gruppens förutsättningar och all träning sker utomhus. Lunchpassen är konditionsbaserade och flertalet av de övningar samt upplägg är lätta att utföra på hemmaplan. Eftermiddagens styrkepass bygger på funktionella och stärkande övningar för hela kroppen. Tack vare träningsresornas mindre grupper blir din träning både roligare och säkrare.

 

Du kommer även att få prova något annorlunda, kul och hälsosamt på din träningsresa! Vi tar oss till Mar Menor som är den största saltvattensjön i Europa. Här finns lerbad med terapeutiska egenskaper som har varit känd sedan antiken och har använts i både medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Detta kommer garanterat vara en hälsoboost för både kropp och själ.

Vid frågor & bokningar kontakta carolina@borjanu.se