Vad ingår?

Vad ingår i träningsresan?
Transfer till och från Alicante flygplats.

Del i lägenhet  för 6 personer i nyproducerade Oasis Beach.

Frukost varje dag.

Fyra träningspass per dag.

Sänglakan och handdukar under vistelsen.

Besök på terapeutiska lerbadet i Mar Menor.

 

Prova något annorlunda, kul och hälsosamt på din träningsresa! Med en yta på ca 20 kvadratkilometer är Mar Menor den största saltvattensjön i Europa. Här finner du km efter km med vit sandstrand. Sjön är väldigt långgrund, man kan vandra 50 meter ut och ändå bara ha vatten upp till knäna. De terapeutiska egenskaperna hos leran har varit känd sedan antiken och har använts i både medicinska och skönhetsbehandlingar i tusentals år.
Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros eller för de som helt enkelt vill få hyn att skimra lite extra.

Hur genomför man då ett korrekt lerbad? Jo, enligt lokalbefolkningens sägner ska man parkera vid Molino de Quintin, gå ner mot den smala landremsan som skiljer av Mar Menor från själva saltlagunen för lerbadandet. Där möts man av tre badplattformar med stegar ner i vattnet. I den långgrunda sjön tar du sedan leran från botten och smörjer dig från topp till tå. Inklusive ansiktet! Ett tips är att ta med kamera, här får du bästa semesterbilderna som kommer locka många skratt! Ett annat tips till är att ta med extra badkläder du är mindre rädd om =)

 

Hur går det till och pris?

När du har bestämt dig för att hänga på denna underbara träningsresa skickar du ett mejl till carolina@borjanu.se

Jag återkopplar med bekräftelse på din bokning och bifogar en faktura  på 4 995 kr som du har 30 dagar på dig att betala.

För det fall att du behöver avboka din plats och det sker senast 14 dagar innan avresa får du 50% tillbaka. Vid avbokning senare än 14 dagar innan avresa sker ingen återbetalning.

 

Flygresan?

Flygresan bokar du själv och när du har bokat din flygresa mailar du ditt flightnummer till carolina@borjanu.se

 

Hur bor vi?

Du bor i en lägenhet med plats för 6 personer. Två sovrum, två badrum, vardagsrum, och kök. Det finns även en härlig uteplats att avnjuta din frukost på. På gården finns det pool för de som vill svalka sig efter träningspasset. Boulebana finns på gården för de som vill utmana sin vän. På kvällarna finns det tid och möjlighet att bara njuta av det du gillar.
Hur gör vi med lunchen och middagen?

Du kan välja på att göra maten själv i lägenheten eller äta på närliggande restauranger.
Inom fem minuters gångavstånd finns en fantastiskt Mercadona (livsmedelsbutik) som jag själv gillar att gå till. Vill du ha ett mycket större utbud går du till Alcampo som ligger tvärs över gatan i köpcentret Zenia Boulevard.

Zenia Boulevard är Alicante provinsens största köpcentrum och öppnade i september 2012. Här finns ett brett utbud av restauranger och olika kaféer och butiker såklart. Köpcentret har mer än 160.000 kvm total golvyta och 150 butiker.
Zenia Boulevard inför här ett nytt begrepp inom segmentet köpcentrum. Det är ett öppet centrum som ser ut som en charmig medelhavsstad med gator och torg och varje dag kommer besökarna att bli överraskade av olika föreställningar och gratis evenemang.

 

Vad behöver jag ta med mig?

Du behöver ha med dig badkläder du är mindre rädd om till lerbadet, för det kommer att bli kletigt! Sköna skor för snabba morgonpromenade och ombyten till träningspassen. Sen är du fit for fight för härliga dagar i solen =)

För frågor kontakta carolina@borjanu.se